Selecteer een pagina

Tarieven

Tarieven

Alle pakketten zijn inclusief:

  • btw
  • Reiskosten binnen een straal van 30 km. Daarbuiten wordt € 0,35 per km gerekend.
  • Slideshow binnen 2 weken

Extra uren fotografie mogelijk voor 80,00 euro per uur.

Afscheidsfotografie is maatwerk. De pakketten geven een goede indicatie. Tijdens het voorgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Bij sommige uitvaartverzekeringen worden de kosten voor een afscheidsreportage vergoed. Deze informatie is op te vragen bij de uitvaartverzorger of verzekeringsadviseur.

faq

Frequently asked

Wat fotografeer je allemaal?

Alles is bespreekbaar: de opbaring, de kistsluiting, het uitdragen, condoleance, de afscheidsdienst, de kerkdienst, de uitvaartmis, bij het crematorium, de graflegging, de nazit aansluitend aan de begrafenis of crematie. Het komt ook voor dat er gekozen wordt om de overledene opgebaard te fotograferen of alleen de handen.

Is een afscheidsreportage duur?

Vraag een mens welke drie spullen hij graag uit huis zou meenemen als zijn huis in brand staat. ‘Mijn foto’s!’ zal het in veel antwoorden klinken. Herinneringen op beeld hebben een enorme waarde. De prijs van een afscheidsreportage lijkt misschien hoog. Naast het x aantal uren fotograferen is de fotograaf nog meerdere uren bezig met het selecteren en de nabewerking van de foto’s en het opstellen van een album/presentatie. Daarnaast is een professionele fotograaf ook ondernemer en heeft deze vaste kosten, afschrijving van apparatuur en investeringen in nieuwe apparatuur, software en abonnementen. De  prijs die ik bereken is gebaseerd op een eerlijk tarief om een gezonde onderneming te zijn en kunnen blijven.

Hoe regel ik een afscheidsfotograaf?

Door rechtstreeks contact met mij op te nemen, of indien gewenst verloopt het contact via de uitvaartverzorger. In een (telefonisch) gesprek bespreken we de wensen en maken we afspraken.

Is er op de dag van het afscheid nog overleg nodig?

Nee. De wensen zijn besproken in het voorgesprek. Daardoor ben ik voorbereid en weet ik wat ik moet doen. Jullie hoeven je niet met mij bezig te houden. Is er iets, dan bespreek ik het met de uitvaartverzorger. Mocht je wel wat willen overleggen, dan ben ik natuurlijk benaderbaar.

Wat te doen bij vragen of twijfels?

Afscheidsfotografie is niet niks. Op een heel intiem en kwetsbaar moment een fotograaf toelaten kan erg onwennig zijn. Neem gerust contact op om de vragen en twijfels bespreekbaar te maken. Het is belangrijk dat het goed voelt om iemand zo dichtbij te laten komen.

error: Content is protected !!